• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple HomePod Grijs

Apple
€ 350.18350.18
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.011
lees meer
Apple HomePod Grijs
unknown

Zo is het nu onder meer mogelijk om te zoeken op songtekst, meerdere timers in te stellen, te bellen en telefoontjes aan te nemen En heb je een stereopaar, dan is het stereogeluid van ongeëvenaarde kwaliteit en breder en ruimtelijker dan wat gewone stereospeakers produceren. Bovendien is HomePod compatibel met Apple Music, dus als je een abonnement hebt, kun je 50 miljoen nummers naar je HomePod streamen.


Zodra je een gratis software-update hebt geïnstalleerd, kun je HomePod in de VS, Spanje en Mexico bedienen in het Spaans, en in Canada in het Canadees-Frans. Ook nieuw is dat je Siri via HomePod het volgende kunt vragen:

- Zoeken op songtekst: Je kon Siri al vragen om een bepaald nummer, een bepaalde artiest of een bepaald genre af te spelen. Daar komt nu bij dat je Siri kunt vragen "speel het nummer af dat zo gaat..." of "speel het nummer af met de tekst "I'm a rebel just for kicks now'".*

- Meerdere timers instellen: Op HomePod kun je nu meerdere timers met een naam instellen. Bijvoorbeeld een voor de appeltaart, een tweede voor de lasagne en een derde bij wijze van herinnering dat het licht moet worden gedimd, allemaal met alleen je stem.

- Bellen en telefoontjes aannemen: Met HomePod kun je bellen en telefoontjes aannemen, waarbij je verzekerd bent van een onberispelijke geluidskwaliteit. Als je iemand wilt bellen, vraag je Siri om dat vanuit Contacten te doen of zeg je gewoon het telefoonnummer. Binnenkomende gesprekken worden van je iPhone automatisch doorgestuurd naar HomePod. En heb je er een gemist, dan zeg je "Hé Siri, wie heeft er zojuist gebeld?" Met de audiokiezer op je iPhone kun je elk gesprek bovendien heel eenvoudig overzetten van HomePod naar je iPhone.

- Zoek mijn iPhone: Deze populaire Apple Watch-feature is nu ook beschikbaar op HomePod, zodat je al je devices in huis snel kunt lokaliseren door er een geluid op af te spelen.

- Opdrachten voor Siri: Met opdrachten voor Siri gaat er voor HomePod een wereld aan apps open. Naarmate Siri beter weet hoe je werkt, krijg je op je iPhone en iPad meer zogeheten opdrachten aanbevolen. Die zijn vanaf nu ook beschikbaar op HomePod. Daarvoor is er een nieuwe Opdrachten-app, waarmee je heel eenvoudig je eigen opdrachten voor HomePod-activiteiten maakt. Zo zou je met "Hé Siri, goedemorgen" een eigen ochtendritueel in werking kunnen stellen, bijvoorbeeld vanuit de Woning-app het licht in de keuken aandoen, een bestelling plaatsen in de app van het zaakje waar je 's morgens altijd koffie haalt en de eerste afspraken voor die dag laten voorlezen. Voor dit soort dingen heb je dus genoeg aan één opdracht die je zelf hebt ingesteld.


HomePod combineert door Apple ontworpen audiotechnologie met geavanceerde software en stelt daarmee een nieuwe norm voor geluidskwaliteit voor kleine speakers. Met een door Apple zelf ontworpen woofer voor diepe en heldere bastonen, zeven straalvormende tweeters voor zuivere hoge tonen in een bepaalde richting plus krachtige ingebouwde technologieën zorgt HomePod ervoor dat de oorspronkelijke opname zo authentiek mogelijk overkomt.
Wanneer je twee HomePods als stereopaar laat fungeren, is het hifigeluid nog overweldigender. Dankzij ruimtedetectie weet elke HomePod in welk deel van de ruimte hij staat en past hij daar automatisch het geluid op aan. En met AirPlay 2 maak je in een handomdraai een draadloos audiosysteem voor verschillende kamers, zodat je de muziek in de ene kamer kunt afspelen in een andere kamer, je muziek kunt meenemen naar een andere kamer of in het hele huis hetzelfde nummer kunt afspelen. Dit kun je doen vanaf een HomePod, iOS-device of Apple TV, of door het aan Siri te vragen.


HomePod is een handig hulpmiddel om berichten te versturen, timers en herinneringen in te stellen, te horen welke afspraken er in je agenda staan, het weerbericht op te vragen, een groot aantal HomeKit-accessoires voor in huis te bedienen en een keuze te maken uit meer dan 550.000 podcasts in Apple Podcasts. Het laatste nieuws, sportuitslagen en showbizznieuwtjes komen direct binnen op HomePod, en onder meer Univision Noticias, ESPN Deportes en Telemundo Entretenimiento zijn nu in het Spaans te beluisteren.
Beveiliging en privacy zijn twee vaste pijlers onder alle hardware, software en diensten van Apple. Na de lokale spraakopdracht "Hé Siri" wordt info vanaf HomePod alleen naar de servers van Apple verstuurd, waarbij gebruik wordt gemaakt van een versleutelde, anonieme Siri-id.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box