• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple MacBook Air 2018 Manufacturer Refurbished

Apple
€ 1.019.001,019.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
1.011
lees meer
Apple MacBook Air 2018 Manufacturer Refurbished
unknown

Het meest geliefde model van Apple is nu nog dunner en lichter Ook is de nieuwe Macbook Air voorzien van Touch ID wat zorgt voor geavanceerde beveiliging en gemak. Verder heeft het keyboard een update gekregen en is deze voorzien van het vlindermechanisme van Apple, waardoor toetsen stabieler zijn en typen een stuk prettiger is.

Ook al weegt de nieuwe Macbook Air slechts 1,25 kg, hij is heel snel. De nieuwe Macbook Air beschikt over de nieuwste 8e generatie Intel Core i5 CPU, 8 GB werkgeheugen en een razendsnelle SSD van 256GB zodat je meer dan genoeg ruimte hebt voor al je bestanden. Met een batterijduur van 12 uur gaat de nieuwe Macbook Air bovendien de hele dag mee.

Mac OS X: voorzien van handige apps
De MacBook Air beschikt over macOS Sierra, o.a. voorzien van Siri-integratie en iCloud Drive. Op iedere Mac met macOS Sierra zijn standaard allerlei handige apps al aanwezig. Foto's en iMovie voor het bekijken van foto's en bewerken van videobestanden. Voor productiviteit zijn Pages, Numbers en Keynote aanwezig. Pages is bruikbaar voor tekstverwerking, Numbers voor het maken van spreadsheets en Keynote voor het maken van presentaties. Gebruik je liever Office? De Office-programma's van Microsoft zijn gewoon compatibel met macOS Sierra.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box