• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple Macbook Air (2020) - 256 GB opslag - 13.3 inch - Zilver

Apple
€ 1.189.001,189.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.013
lees meer
Apple Macbook Air (2020) - 256 GB opslag - 13.3 inch - Zilver
unknown

Sneller en betere prestaties

De nieuwe Macbook air levert meer snelheid voor alledaagse taken zoals het beheren van je foto’s, het maken van presentaties of editen van videos Macbook Air 2020 is tot wel 2 keer sneller dan zijn voorganger. In combinatie met de nieuwe grafische kaart helpt het ook in de grafisch intensievere taken.

Nieuw magic keyboard

De Macbook Air 2020 is voorzien van het nieuwe Magic keyboard. Deze werd voor de eerste keer geintroduceerd op de 16 inch variant van de Macbook Pro. Een opnieuw ontworpen schaarmechanisme zorgt voor 1mm key travel voor een comfortabel en stabiel gevoel tijdens het typen. De pijltjes zijn nu ook makkelijker te vinden door de manier waarop het keyboard georganiseerd is. De laptop bestaat volledig uit recycled aluminium. Het Retina scherm zorgt voor 4 miljoen pixels en miljoenen kleuren. Het maakt dus niet uit of je een email aan het lezen bent, geniet van een leuke film of foto’s bewerkt, alles ziet er scherper en realistischer uit.

De Macbook Air 2020 heeft twee keer zoveel opslag dan zijn voorganger, nog meer plaats voor je videos, foto’s en andere bestanden dus.

Ingebouwde beveiliging en privacy

De Macbook Air komt samen met een Apple T2 beveiligingschip, de door Apple op maat gemaakte chip. Hierdoor is je Macbook van opstarten tot gebruik en opslag volledig beveiligd. Ook als je ergens moet inloggen of betalingen moet doen online blijft deze info volledig beveiligd en privé voor jou.

Goed om te weten

Thunderbolt 3 connectoren voor sneller overdracht van data, sneller opladen en betere video output.

Macbook Air komt met macOS Catalina.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box