• Dé prijsvergelijker
 • 48.147 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W

Apple
€ 79.9979.99
Laagste prijs van de 2 aanbieders
4.512
 1. Bol.com
  € 79,99
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 2. Media Markt
  € 89,99
  lees meer
  Levertijd: voor 23.30 besteld, morgen in huis
 3. Van dit product hebben wij 2 aanbieders gevonden. De laagste online prijs is slechts € 79,99 bij Bol.com. Andere aanbieders bieden dit product aan voor prijzen tussen de € 80,00 en € 89,99. Dit product is direct leverbaar bij de goedkoopste aanbieder. Bij al onze aanbieders kunt u veilig online de producten bestellen en betalen.
Apple MagSafe 2 Power Adapter 45W
unknown

Deze is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel losschiet als er te veel druk op komt te staan Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomconnector de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt.

Belangrijkste kenmerken van de Apple 45W Magsafe adapter
Vink Als de stekker eenmaal stevig vast zit, licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op; een oranje licht duidt erop dat het draagbare apparaat wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading.
Vink Met deze lichtnetadapter kun je de lithium-polymeerbatterij altijd opladen, of de computer nu is uitgeschakeld, is ingeschakeld of in de sluimerstand staat.
Vink Dankzij de handige vormgeving van de adapter kun je de gelijkstroomkabel er netjes omheen wikkelen. Dat maakt deze adapter de ideale reisgenoot.
Vink Er wordt een netsnoer met de adapter meegeleverd voor een maximale snoerlengte.

Goed om te weten:
• Alleen compatibel met MacBook Air met MagSafe 2-lichtnetconnector.
• De adapter levert ook stroom bij gebruik zonder batterij

populair products / recent viewed box