• Dé prijsvergelijker
 • 48.147 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Apple MagSafe 2 Power Adapter 60W

Apple
€ 79.9979.99
Laagste prijs van de 2 aanbieders
4.58
 1. Bol.com
  € 79,99
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 2. Media Markt
  € 89,99
  lees meer
  Levertijd: voor 23.30 besteld, morgen in huis
 3. Doogoo.nl heeft de artikelprijs vergeleken van dit product bij 2 webshops. Van de 2 webshops is Bol.com de goedkoopste met een artikelprijs van € 79,99. Naast de goedkoopste online winkel zijn er nog 2 webshops die dit product aanbieden. Het product kan snel geleverd worden. Bij online afrekenen heeft u vaak het product al de volgende dag in huis.
Apple MagSafe 2 Power Adapter 60W
unknown

Deze is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel losschiet als er te veel druk op komt te staan De magnetische gelijkstroomconnector trekt de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt.


Belangrijkste kenmerken van de Apple 60W Magsafe adapter

Als de stekker eenmaal stevig vast zit, licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op; een oranje licht duidt erop dat het draagbare apparaat wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading.

Met deze lichtnetadapter kun je de lithium-polymeerbatterij altijd opladen, of de computer nu is uitgeschakeld, is ingeschakeld of in de sluimerstand staat.

Dankzij de handige vormgeving van de adapter kun je de gelijkstroomkabel er netjes omheen wikkelen. Dat maakt deze adapter de ideale reisgenoot.

Er wordt een netsnoer met de adapter meegeleverd voor een maximale snoerlengte.


Goed om te weten:

• Geschikt voor MacBook Pro met 13-inch Retina-display.

• De adapter levert ook stroom bij gebruik zonder batterij.

populair products / recent viewed box