• Dé prijsvergelijker
 • 47.778 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Apple Remote - Aluminium

Apple
€ 25.0025.00
Laagste prijs van de 2 aanbieders
4.56
 1. Media Markt
  € 25,00
  lees meer
  Levertijd: voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.
 2. Bol.com
  € 25,00
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 3. Doogoo.nl heeft de artikelprijs vergeleken van dit product bij 2 webshops. Van de 2 webshops is Media Markt de goedkoopste met een artikelprijs van € 25,00. Naast de goedkoopste online winkel zijn er nog 2 webshops die dit product aanbieden. Het product kan snel geleverd worden. Bij online afrekenen heeft u vaak het product al de volgende dag in huis.
Apple Remote - Aluminium
unknownApple Remote met iPod en iPhone
Als je iPod is aangesloten op een stereo-installatie, luidspreker of televisie, kun je ’m vanaf de andere kant van de kamer bedienen met de Apple Remote, bijvoorbeeld om muziek te beluisteren, diavoorstellingen te bekijken en nog veel meer Vervolgens kun je lekker zitten genieten. Wil je het volgende nummer horen? Daarvoor hoef je niet op te staan. Druk gewoon op de knop op de Apple Remote om naar het volgende nummer te gaan. Krijg je een telefoontje op je iPhone? Dan hoef je alleen maar op de pauzeknop te drukken. Na afloop ga je gewoon weer verder waar je gebleven was.

Apple Remote met Mac
Met de Apple Remote kun je je muziek, foto’s, video’s en dvd’s vanaf elke plek in de kamer bedienen. Zet het geluid wat harder. Speel de nummers in willekeurige volgorde af. Ga naar het volgende hoofdstuk op de dvd. Of bekijk een diavoorstelling, je eigen iMovie-film of een filmtrailer. De keuze is aan jou.
Apple TV kan maar met één afstandsbediening tegelijk verbonden zijn. Als je een multiplayergame wilt spelen, heb je een iOS-device of gamecontroller nodig.

Compatibiliteit:
Apple TV-modellen
Apple TV (2e generatie)
Apple TV (3e generatie)

populair products / recent viewed box