• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple Watch Series 3 - 42 mm - spacegrijs

Apple
€ 259.00259.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.06
lees meer
Apple Watch Series 3 - 42 mm - spacegrijs
unknown

Hij is erg bruikbaar voor jou als fanatieke buitensporter door de ingebouwd gps en een nieuwe hoogtemeter En met nog meer muziek om je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen.

Plus- en minpunten van de Apple Watch Series 3
Meet je slaapritme, verbrande calorieën, stappen, hartslag en afstand
Volledig waterdicht en dus perfect om mee te zwemmen
GPS-sensor toont locaties en routes
Toont notificaties, binnenkomende berichten, telefoontjes en mogelijkheid hier op te reageren.
Muziekbediening
Apple Watch is alleen compatibel met iPhones
Let op! Alleen te koppelen met iPhone 5s of nieuwer.

Op elk niveau verbeterd.

Activiteit-app met slimme coaching. Verbeterde Hartslag‑app. Inge­bouwde hoogtemeter. Je favoriete playlists direct op je pols. En een snellere CPU zodat Siri tegen je kan praten. Nieuw: Apple Watch Series 3. Het is nu makkelijker dan ooit om actief, gemotiveerd en connected te blijven.

GPS en hoogte­meter. Ga verder. Ga hoger. Ga dieper.
Het ingebouwde gps legt de afstand, snelheid en route vast van je work‑outs buiten. De hoogtemeter houdt bij hoeveel hoogtemeters je aflegt. En na afloop kun je thuis op je iPhone alles tot in detail bekijken.

Lekkerder trainen met je favoriete playlists om je pols.
Met Apple Watch Series 3 kun je meer muziek meenemen. Het maakt niet uit waarnaartoe. En je favoriete Apple Music-playlists syncen automatisch met je Watch. Dus je kunt er elke training weer vol voor gaan.

Altijd klaar voor het zwembad of de zee.
Apple Watch Series 3 is zwemproof en meet je work‑outs in het zwembad en open water. Als je klaar bent, blazen geluidstrillingen het water uit de speaker.

Blijf bij jouw favoriete apps.
Of je nou graag circuittrainingen of yoga doet, gebruik gewoon de apps die je al kende. Want ook die work‑outs tellen mee om je Activiteit-ringen rond te krijgen

Rolstoelgebruikers. Fitness voor iedereen.
Voor rolstoel­gebruikers houdt Apple Watch Series 3 rekening met hun roltechniek en het terrein om tot accurate Activiteit-gegevens te komen. Bovendien zijn er nu twee work‑outs speciaal voor rolstoelers.

Apple Pay
In 2019 komt Apple met de introductie van Apple Pay in Nederland. De betaaldienst zorgt ervoor dat jij contactloos kan betalen met jouw Apple Watch. Hierdoor kan jij je portemonnee met een gerust hart thuis laten. Apple Pay is veilig te gebruiken doordat er verificatie nodig is via Touch ID, Face ID of je toegangscode. Het betaalsysteem is zowel bruikbaar voor betalingen onder als boven de 25 euro. Apple Pay is binnenkort te gebruiken in combinatie met ING, verwachting is dat andere banken snel zullen volgen.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box