• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple iPad Pro - WiFi - 10.5 inch - - 512GB - Spacegrijs

Apple
€ 699.00699.00
430 euro korting op de adviesprijs
5.07
lees meer
Apple iPad Pro - 10.5 inch - WiFi - 512GB - Spacegrijs
unknown

De nieuwe tablet is krachtiger dan de meeste pc-laptops maar tegelijkertijd eenvoudig Of je nu een spannende 3D-game speelt of boeken leest in iBooks, alles reageert en voelt soepeler dan ooit. In iOS 11 kun je met de nieuwe Dock heel eenvoudig apps en bestanden openen. Met de Slide Over of Split View feature blijven meerdere apps actief. Zo kunnen er dus meerdere toepassingen tegelijkertijd gebruikt worden. Met iPad Pro en iOS 11 doe je alles wat je graag doet. Tegelijkertijd.

Retina scherm


Het scherm van de nieuwe iPad Pro heeft nu een refresh-rate van 120 Hz. Films en video’s zien er hierdoor fantastisch en soepel uit. En nu kun je gamen zonder vervelende haperingen. Door de verbeterde helderheid kun je alles nog scherper zien dan voorheen. De speciale antireflectie coating van Apple maakt het mogelijk om de iPad Pro overal te gebruiken. Binnen of buiten. De scherm is bijna 20 procent groter dan dat van het 9,7 inch model.

Design


Ondanks alle vernieuwingen en veranderingen is het design van de iPad Pro nog altijd compact en licht. De tablet is hierdoor makkelijk mee te nemen. Waar je ook bent, je krijgt alles voor elkaar. Koppel dit met iOS 11 dat dit najaar uitkomt en een batterij die de hele dag meegaat, en je hebt de beste iPad dat Apple tot nu toe ontworpen heeft. Je kunt de iPad Pro nog completer maken door de ruime keuze aan accessoires, zoals de Apple Pencil en de Smart Keyboard.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box