• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple iPad Pro - WiFi - 11 inch - - 64GB - Spacegrijs

Apple
€ 805.00805.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.08
lees meer
Apple iPad Pro - 11 inch - WiFi - 64GB - Spacegrijs
unknown

Display

In het nieuwe design hebben we onze meest geavanceerde technologie verwerkt, wat een ander licht werpt op wat je allemaal met iPad kunt Met zijn nieuwe all‑screen­design is iPad Pro net een magisch stuk glas dat precies doet wat je wilt, hoe je 'm ook vasthoudt. Het nieuwe Liquid Retina-scherm loopt van rand tot rand. Dankzij de levens­echte kleuren en ProMotion-technologie oogt en werkt alles fantastisch.

Nieuw voor iPad is Face ID. Een technologie die speciaal is ontwikkeld om je device veilig te ontgrendelen en die altijd werkt, hoe je je iPad ook vasthoudt.

A12X Bionic

De krachtigste en slimste chip die we ooit hebben gemaakt. Hij bevat de Neural Engine, die per seconde maar liefst vijf biljoen taken kan uitvoeren en geavanceerde machine learning mogelijk maakt. Zet al die power met een paar swipes naar je hand door te multitasken. Werk aan je creatieve project, app met een vriend, doe online inspiratie op en bel via FaceTime. De A12X Bionic-chip staat garant voor 2x snellere graphics. Dat maakt iPad Pro ideaal voor augmented reality en de meest veeleisende games.

Apple Pencil.

Deze Apple Pencil reageert op je aanraking. Twee keer tikken en je wisselt van tool zonder uit je flow te raken. Hij klikt magnetisch vast voor pairen en opladen.

Camera

iPad Pro heeft twee fantastische camera's met Slimme HDR. Een 12‑MP camera voor schitterende foto's, 4K‑video's, het scannen van bestanden en AR. En een TrueDepth-camera voor selfies in Portretmodus, FaceTime, Animoji en Memoji.

Batterij en gewicht

Hij weegt maar 468 gram en is dus handzamer dan ooit. En dankzij snelle wifi en 4G LTE Advanced kun je overal online. De 7812 mAh batterij gaat tot 10 uur mee.

* Apple Pencil, Smart Keyboard Folio en USB‑C-snoeren voor externe devices zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box