• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple iPhone XR - 128GB - Wit

Apple
€ 699.00699.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.013
lees meer
Apple iPhone XR - 128GB - Wit
unknown

Het is sneller dankzij de A12 Bionic, heeft een vernieuwde camera en is beschikbaar in nieuwe kleuren

Plus- en minpunten van de iPhone Xr
Liquid Retina scherm voor accurate en bredere
kleurweergave
Verbeterde Face ID
Krachtige A12 Bionic chip
Geen OLED scherm zoals de iPhone Xs
Toch liever een Iphone met een OLED display? Dan raden we je de Apple iPhone Xs aanCamera
Met de 12MP camera van de iPhone Xr schiet je de mooiste foto’s. De iPhone Xr heeft een lens maar dankzij machine learning is het mogelijk om portret foto’s te maken. Nieuw dit jaar is de diepte regeling. Hiermee regel je zelf het gewenste diepte effect in.

Display
De liquid retina scherm is nu edge to edge en is het grootste Lcd-scherm op een iPhone ooit! Lcd zorgt ervoor dat je de meest accurate kleuren te zien krijgt. Daarnaast is het scherm uitgerust met Tap to Wake en True Tone. Dit laatste zorgt ervoor dat de kleuren warmer of kouder worden aan de hand van de omgeving.

Prestatie
Dankzij de nieuwe A12 Bionic chip is de iPhone Xr 15% sneller, 50% energie efficiënter en is dit krachtige toestel klaarvoor de toekomst. Face ID is dit jaar sneller dan ooit. Gebruik je gezicht om sneller in te loggen op apps en accounts.

IOS 12
IOS 12 maakt het nu mogelijk om meldingen te groeperen! Daarnaast heeft het schermtijd. Hiermee bekijk je hoeveel tijd je besteedt aan social media, amusement en productiviteit. Te veel tijd besteed aan social media? Stel applimieten in! Daarnaast heb je ook inzicht in het aantal meldingen en het aantal keer dat je je telefoon oppakt. Daarnaast is IOS 12 uitgerust met Arkit 2, vernieuwde Animoji en nog veel meer!


Bekijk de bijpassende accessoires


in winkelwagen
populair products / recent viewed box