• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple iPhone XR - 64GB - Rood

Apple
€ 607.00607.00
82 euro korting op de adviesprijs
5.014
lees meer
Apple iPhone XR - 64GB - Rood
unknown

Het is sneller dankzij de A12 Bionic, heeft een vernieuwde camera en is beschikbaar in nieuwe kleuren

Vraag en antwoord

Wat zijn de afmetingen van de iPhone XR?

De iPhone XR is 150.9 mm hoog, 75.7 mm breed en 8.3 mm breed. Hij weegt 194 gram. Hiermee is de iPhone XR een stukje groter dan de iPhone XS, maar een stukje kleiner dan de iPhone XS Max.

Camera

Met de 12MP camera van de iPhone Xr schiet je de mooiste foto’s. De iPhone Xr heeft een lens maar dankzij machine learning is het mogelijk om portret foto’s te maken. Nieuw dit jaar is de diepte regeling. Hiermee regel je zelf het gewenste diepte effect in.

Display

De liquid retina scherm is nu edge to edge en is het grootste Lcd-scherm op een iPhone ooit! Lcd zorgt ervoor dat je de meest accurate kleuren te zien krijgt. Daarnaast is het scherm uitgerust met Tap to Wake en True Tone. Dit laatste zorgt ervoor dat de kleuren warmer of kouder worden aan de hand van de omgeving.

Prestatie

Dankzij de nieuwe A12 Bionic chip is de iPhone Xr 15% sneller, 50% energie efficiënter en is dit krachtige toestel klaarvoor de toekomst. Face ID is dit jaar sneller dan ooit. Gebruik je gezicht om sneller in te loggen op apps en accounts.

IOS 12

IOS 12 maakt het nu mogelijk om meldingen te groeperen! Daarnaast heeft het schermtijd. Hiermee bekijk je hoeveel tijd je besteedt aan social media, amusement en productiviteit. Te veel tijd besteed aan social media? Stel applimieten in! Daarnaast heb je ook inzicht in het aantal meldingen en het aantal keer dat je je telefoon oppakt. Daarnaast is IOS 12 uitgerust met Arkit 2, vernieuwde Animoji en nog veel meer!

in winkelwagen
populair products / recent viewed box