• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Macbook Pro (Refurbished) - 13.3 inch - 16GB - 500GB HDD - macOS Catalina

Apple
€ 599.00599.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.05
lees meer
Macbook Pro (Refurbished) - 13.3 inch - 16GB - 500GB HDD - macOS Catalina
unknown

Deze Apple laptop met 13.3 inch beeldscherm levert prima prestaties met de vlote Intel Core i5-3210 CPU en 16GB geheugen Ook is de Pro uitgerust met onder andere Thunderbolt, en een webcam. Samengevat: Een Macbook die er goed uitziet en ook nog eens prima prestaties levert.

Green Choice Refurb:
Een Green Choice Refurb product is net zo goed als een nieuw product. Je kunt er dus nog jarenlang plezier van hebben. Een Green Choice Refurb laptop ziet er zo goed als nieuw uit en is ook net zo snel als een gemiddelde nieuwe laptop. Je hoeft dus geen enkele concessie te doen. Startklaar met de nieuwste software incl. de laatste updates én ook nog eens heel goed voor het milieu.

Een Green Choice Refurb product is op duurzame wijze refurbished. Geïnstalleerd en getest met duurzame energie én verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. Deze is volledig recyclebaar en door het gebruik van een speciale folie is er geen extra verpakkingsmateriaal nodig. De doos kan direct bij het oud papier en is voorzien van het Resy en FSC keurmerk.

Goed om te weten:
✔ Deze laptop is Startklaar met macOS Catalina
✔ Deze Macbook is bruikbaar voor gemiddeld gebruik.
✔ Green Choice Refurb: De beste kwaliteit refurbished.
✔ Intel Core i5 CPU met 16GB
✔ Bouwjaar (vanaf) 2012

in winkelwagen
populair products / recent viewed box