• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple Watch Series 1 Smartwatch 38mm - Spacegrijs Aluminium / Zwart sportband

Apple

Alternatieven voor Apple Watch Series 1 Smartwatch 38mm - Spacegrijs Aluminium / Zwart sportband

€ 179.95179.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.08
lees meer
Apple Watch Series 1 Smartwatch 38mm - Spacegrijs Aluminium / Zwart sportband
unknown

Hou je work-outs bij Ontvang belangrijke updates. En blijf connected met de mensen die belangrijk voor je zijn. Het werkt allemaal sneller dan ooit dankzij de nieuwe dual-coreCPU. Nieuw: Apple Watch Series 1.

Doet alles razendsnel.

Met zijn nieuwe dual-coreCPU staat Apple Watch Series 1 altijd voor je klaar. Je favoriete apps zijn direct zichtbaar en helemaal up-to-date. Zo kun je in no time aan de slag. Bijvoorbeeld om je Activiteit-ringen te bekijken, je agenda te checken of een appje te beantwoorden.

Volg en deel hoe actief je bent.

Je ringen voor Staan, Bewegen en Trainen geven precies aan hoe actief je dagelijks bent en motiveren je om vaker te bewegen. Check of je misschien te lang hebt gezeten, hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand. En probeer om elke dag een half uur te bewegen. Dat hoeft niet per se in één keer.

Hou je work-outs bij.

Kies uit diverse work-outs voor binnen en buiten, zoals fietsen, hardlopen en crosstrainen. Stel jezelf vervolgens een doel en ga ervoor. Wat je favoriete work-out ook is, Apple Watch Series 1 houdt nauwkeurig al je inspanningen bij. Je kunt tot wel vijf meetgegevens tegelijk laten weergeven en zelfs onderdelen markeren.

Monitor je gezondheid.

Omdat Apple Watch Series 1 altijd om je pols zit, is het een stuk makkelijker om bewust met je gezondheid bezig te zijn. Je kunt bijvoorbeeld je hartslag in de gaten houden, je stressniveau in goede banen leiden, of andere voor jou relevante apps toevoegen. Op die manier krijg je een completer beeld van jezelf.

Blijf connected.

Voel een subtiel tikje als er een berichtje of telefoontje binnenkomt. Krijg direct toegang tot je meest gebruikte apps. En gebruik je stem om Siri van alles voor je te laten doen. Met Apple Watch Series 1 kun je belangrijke info op je pols binnen te laten komen, en er meteen wat meedoen. Zonder dat je hoeft te stoppen met waar je mee bezig was.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box