• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Apple iPhone Xs - 64GB - Goud

Apple
€ 729.00729.00
90 euro korting op de adviesprijs
5.012
lees meer
Apple iPhone Xs - 64GB - Goud
unknown

Met een 5,8-inch Super Retina display, geavanceerde Face-ID en baanbrekend dual camera-systeem mag je niets anders dan perfectie verwachten Als dat nog niet genoeg was heeft de Apple iPhone Xs een geavanceerde 4G LTE Advanced voor superhoge download-snelheden en heeft hij tot wel 512 GB opslagruimte.

Plus- en minpunten van de iPhone Xs
Super Retina display
Geavanceerde Face ID
A12 Bionic chip
Dual camera
Geen bijgeleverde Lightning-naar-mini‑jack-adapterDisplay
Het 5,8 inch grote Super Retina OLED-scherm maakt de scherpste beelden op je smartphone mogelijk. De iPhone biedt nu de meest accurate kleur-weergave in de industrie, HDR en diepe zwarttinten. En het glas van de scherm is nog nooit zo sterk geweest.

Face ID
Door middel van je gezicht je iPhone ontgrendelen. Veiliger kan het niet, dankzij de TrueDepth-camera voor gezichtsherkenning. Inloggen bij apps, accounts, betalingen doen: je kunt het allemaal met je gezicht. En het werkt nu nog sneller.

A12 Bionic-chip
Dankzij de nieuwe A12 Bionic chip is de iPhone Xs 15% sneller, 50% energie efficiënter en is dit krachtige toestel klaar voor de toekomst. Meer snelheid in alles wat je doet.

Camera
De dual camera maakt nu nog scherpere en natuurgetrouwere foto’s bij weinig licht en ruis op de achtergrond. Met deze camera kun je de mooiste foto’s schieten. Een portret maken? Kan ook. Op een subtiele manier maakt je telefoon de achtergrond wazig. Achteraf kun je zelf de diepteregeling nog aanpassen.


Bekijk de bijpassende accessoires


>

in winkelwagen
populair products / recent viewed box