• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Macbook Pro Retina (2015) Refurbished - 13.3 inch - 8GB - 128GB SSD - macOS Catalina

Apple

Alternatieven voor Macbook Pro Retina (2015) Refurbished - 13.3 inch - 8GB - 128GB SSD - macOS Catalina

€ 729.95729.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.013
lees meer
Macbook Pro Retina (2015) Refurbished - 13.3 inch - 8GB - 128GB SSD - macOS Catalina
unknown

Deze Apple laptop levert goede (grafische) prestaties met de krachtige Intel Core i5 2.7GHz CPU en 8GB geheugen Ook is de Pro uitgerust met onder andere USB3.0, Thunderbolt, en een webcam. Samengevat: Een Macbook die er goed uitziet en ook nog eens zeer goede prestaties levert.

SSD: Een SSD is sneller dan een “normale” harde schijf. Ten opzichte van een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor sneller in bijvoorbeeld het opstarten van de laptop en verbruikt ook minder stroom. Dus betere prestaties, snel opstarten en minder energieverbruik.

Green Choice Refurb:
Een Green Choice Refurb product is net zo goed als een nieuw product. Je kunt er dus nog jarenlang plezier van hebben. Een Green Choice Refurb laptop ziet er zo goed als nieuw uit en is ook net zo snel als een gemiddelde nieuwe laptop. Je hoeft dus geen enkele concessie te doen. Startklaar met de nieuwste software incl. de laatste updates én ook nog eens heel goed voor het milieu.

Een Green Choice Refurb product is op duurzame wijze refurbished. Geïnstalleerd en getest met duurzame energie én verpakt in een milieuvriendelijke verpakking. Deze is volledig recyclebaar en door het gebruik van een speciale folie is er geen extra verpakkingsmateriaal nodig. De doos kan direct bij het oud papier en is voorzien van het Resy en FSC keurmerk.

Goed om te weten:
✔ Deze laptop is Startklaar met macOS Catalina
✔ Deze laptop start extra snel op door de SSD.
✔ Retina scherm.
✔ Een krachtige Core i5 CPU met 8GB geheugen.
✔ Bouwjaar 2015

in winkelwagen
populair products / recent viewed box